Search
Close this search box.

Final Flamingo Fissa – zaterdag 18 juni

LVC & FRIENDS presenteren: Final Flamingo Fissa (18 juni)

Na een donkere, kille winter staan we nu op de drempel van een hete zomer. Het einde van het korfbalseizoen nadert en voordat iedereen op vakantie gaat, willen we het seizoen afsluiten en de zomer aftrappen met een flamazing feest! Met trots en een vleugje roze presenteert LVC & FRIENDS de Final Flamingo Fissa!

Zaterdag 18 juni zal in het teken staan van de laatste competitiewedstrijden en het afscheid van trainers en spelers. Dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. De kleinste helden kunnen lekker los gaan op de trampolinekar en het springkussen. Het ideale excuus voor al die moegestreden ouders om op dat moment even bij te komen van het opvoeden en je eens lekker te laten verwennen door ons.

De liefde gaat door de maag en daarom openen we ook onze beroemde buitenbar! De grillmeisters bereiden verse broodjes hamburgers met onder andere de homemade-LVC-saus. De tap zal het gerstenat laten stromen als een gouden douche, geflankeerd door een regenboog aan kleuren in de cocktails die live voor u bereidt worden.

Maar is er dag nog meer?

Jazeker! Rechtstreeks uit het Caribisch gebied vliegen 9 flamingo’s in, te herkennen aan een funky pakje. Deze paradijsvogels worden voor u getemd, dus er is voldoende gelegenheid om eens lekker met ze aan te pappen.

Hoe zit het met de pelikanen?

We hebben er één weten te regelen: DJ PELICANO! Onze favoriete DJ, bekend van o.a. de onvergetelijke LVC-veiling #atjevoordesfeer. Dus kantel die heupjes maar en haal als een echte flamingo één voetje van de vloer #liftyourlegup.

Ik ben duizelig van opwinding, heb je nog 1x alle feiten voor me?

  • Zaterdag 18 juni de Final Flamingo Fissa.
  • Een feestelijke afsluiting van het seizoen voor jong en oud #trampoline #springkussen!
  • We starten in de loop van de middag en het gaat natuurlijk echt los na de laatste wedstrijd van GKV 1 om circa 17:00 uur.
  • Verse hamburgers van de grill en de reguliere GKV-keuken is ook geopend.
  • Buitenbar geopend voor de lekkerste dranken.
  • Muziek van DJ Pelicano.

Let’s FlaminGO!

 

 

Volg onze socials!