Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bart Drost volgend seizoen hoofdtrainer

Het bestuur en Top TC is blij om te melden dat er een nieuwe hoofdtrainer is gevonden voor het komende seizoen. Na plezierig overleg met TC, spelers en de nieuwe hoofdtrainer Bart Drost is er een samenwerking aangegaan. Bart is een enthousiaste gedreven jonge trainer met duidelijke doelen. De Top TC kijkt uit naar de samenwerking met Bart en hoopt dat er volgend seizoen eens eindelijk weer “normaal” kan worden gekorfbald. Hieronder stelt Bart zich even voor aan GKV:

Mijn naam is Bart Drost. Samen met mijn vrouw Eline en onze kinderen Derk, Evi en Julie woon ik in Houten. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als docent LO op een middelbare school in Utrecht.

In de tijd dat ik zelf nog speelde heb ik altijd bij TZ in Maartensdijk gespeeld. Regelmatig ook (meer en minder succesvol) tegen GKV. In de jaren dat ik zelf nog speelde heb ik bij TZ verschillende jeugdteams trainen gegeven. Nadat ik op mijn 33e gestopt ben als speler ben ik direct in het volgende seizoen aan de slag gegaan als hoofdtrainer bij Victum in Houten.

We hebben nog even te gaan in het huidige seizoen, maar als dit straks afgelopen is ben ik daar vier seizoenen actief geweest. Na de zomer is het tijd voor een nieuwe uitdaging en ik ben blij dat ik deze bij GKV heb gevonden. Ik zie er naar uit om na de zomer te starten en hoop jullie tijdens de wedstrijden langs het veld of er na in de kantine te ontmoeten.

Volg onze socials!