Belavond Vriendenloterij groot succes!

De belavond van woensdag 13 november is uitgelopen op een groot succes! In totaal zijn er 86 loten voor de Vriendenloterij verkocht. Alleen al op deze avond heeft GKV Enomics daarmee ruim 1600,- euro opgehaald! Dat is de optelling van 10,- euro per lot en 750,- euro extra bonus omdat ons belteam uit meer dan 15 personen bestond. Bij deze willen we de vrijwilligers uit het belteam én alle leden die een lot gekocht hebben bedanken!

Deze actie is voor GKV Enomics erg belangrijk, omdat de investering van de leden die een lot afgenomen hebben nog meer geld op kan leveren. Voor elke maand dat deze leden besluiten mee te spelen, krijgt GKV Enomics de helft van de inleg: 6,88 euro per lot!

Daarnaast is het afwachten of we in de top 5 komen van best verkopende clubs van de maand november. Onder die top 5 wordt een bedrag van 7.500,- euro verdeeld. Daarbij kan je maximaal 3.000,- en minimaal 750,- euro  extra ontvangen!

Met de verbouwing van de kantine in het verschiet (komende winter), is deze financiële boost natuurlijk erg welkom! Daarom nogmaals dank aan alle deelnemers; ook aan alle leden die al meespeelden met de Vriendenloterij voor GKV Enomics!

Belavond GKV

X