GKV Kerstbingo

Lieve GKV’ers,

De afgelopen tijd hebben we al een aantal super leuke acties de revue laten passeren. We hebben samen meegedaan met de GKV-pubquiz, heerlijke friet gegeten en genoten van de lekkere ontbijtjes. Binnen Verzakelijk zaten we dan ook te denken: hoe kunnen wij ook bijdragen aan de saamhorigheid van GKV? Na wat brainstormsessies kwamen we op een idee: de GKV Kerstbingo!

Op 12 december kan iedereen van 20:00 tot 22:00 via Zoom meedoen met de GKV Kerstbingo. Er zullen 4 ‘normale’ rondes zijn en 1 superronde. We zullen een klein tipje van de sluier oplichten: de hoofdprijs van de superronde is Apple Airpods Pro!

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een borrelplank, speciaalbierpakket of fles wijn te bestellen, zodat je tijdens de bingo heerlijk van een hapje of een drankje kunt genieten. Op het aanmeldformulier staan de opties vermeld.
Bingokaarten en bestellingen worden 12 december bij iedereen gratis thuis bezorgd indien je meedoet aan de bingo! Indien je niet aan de bingo meedoet, dan is het minimale bestelbedrag €11,50

Bezorging is alleen in de directe omgeving Gorinchem, overige plaatsen in overleg. Woon je dus niet in Gorinchem, laat het even weten in het opmerkingen veld. Komen we er vast samen uit!

Aanmelden kan tot 9 december 2020.
We hopen jullie allemaal virtueel te zien op 12 december! Wij hebben er in ieder geval al zin in! Zijn er nog vragen, neem contact op met Rinne 06-28028648

Britt, Rinne, Damy, Stijn, Bart, Yannick, Marieke, Kevin, Niels en Anouk

X