Zoek
Sluit dit zoekvak.

TEAMNL FANDAG op woensdag 15 mei

Woensdag 15 mei – TeamNL fandag door Vriendenschaar, GKV/Enomics en HKC/Creon Kozijnen
Het Nederlands Korfbalteam komt binnenkort (op 15 mei) naar Gorinchem en Hardinxveld voor een echte fandag. Dan kun je je idolen van dichtbij zien korfballen. Daar wil je toch bij zijn?

Wat is de bedoeling op deze dag? HKC/Creon Kozijnen, Vriendenschaar en GKV Enomics hebben een mooi programma samengesteld en gaan er met elkaar een mooie korfbaldag van te maken:

Middagprogramma van 15.00 tot 17.00 uur 

Clinics voor de jeugdleden van de drie clubs. Verspreid over twee locaties (bij Vriendenschaar en GKV Enomics) zullen alle internationals van TeamNL aanwezig zijn om de jeugdleden van de drie clubs te trainen.

Zo zal er een korfbalclinic zijn, worden er wedstrijden met én tegen TeamNL gespeeld, en is er gelegenheid om de spelers te ontmoeten en vragen te stellen. Een prachtige kans natuurlijk voor onze jeugdspelers. Van elke club kunnen er ongeveer 60 kids meedoen en intussen zijn er al veel enthousiaste aanmeldingen binnen.


Avondprogramma 18.45 tot 22.00 uur 

Het avondprogramma vindt plaats bij HKC/ Creon Kozijnen in Sporthal het Dok in Boven-Hardinxveld. TeamNL, onder leiding van de nieuwe bondscoach Ard Korporaal, gaat het opnemen tegen ‘Team Alblasserwaard’, een mix van spelers van de 1e teams van de drie organiserende clubs.

Vanaf 18.45 is de HKC-kantine en de sporthal geopend en zullen de teams gaan inschieten. In een mooie entourage met alles erop en eraan zullen de teams om 19.15 uur voorgesteld worden waarna de wedstrijd om 19.30 uur zal starten. De wedstrijd zal 60 minuten duren (6 x 10 minuten zuivere speeltijd), waarna de HKC-kantine nog open is voor een drankje.

We hopen natuurlijk op een massale opkomst van het publiek voor deze wedstrijd. Zorg ervoor dat je op tijd bent! Toegang is gratis. Wij hebben veel zin in dit unieke evenement en kijken er naar uit.
We hopen jullie allemaal te zien op woensdag 15 mei.

Volg onze socials!