TERUGBLIK OPENINGSFEESTJE START VELDSEIZOEN

Twee onvergetelijke feestjes hebben we voor de zomervakantie in het kader van het jubileumjaar mogen vieren en het karaokefeestje van afgelopen zaterdag tellen we er gewoon weer bij. Wat was het weer gezellig op onze accommodatie.

Om 17.30 uur werd de Oosterse maaltijd uitgeserveerd en iedereen heeft gesmuld van de niet te overtreffen nasi met saté van onze TOBKOKS. Mannen: wat krijgen jullie toch heerlijke gerechten uit de pannen en wat laten jullie ons altijd genieten van jullie kookkunst. Met een goed gevulde maag werden de stemmen gesmeerd en kon iedereen zijn zangtalent laten horen tijdens de karaokeavond. Geweldig dat jong en oud van lieverlee los gingen en elkaar aanstaken met het karaokevirus. Zingen werkt verbindend en wat een plezier hebben we dan ook met elkaar gehad.  Zulke feestjes moeten elk jaar gewoon herhaald worden.

TOBKOKS en HAPPIES: enorm bedankt voor jullie bijdrage! Dankzij jullie is het een onvergetelijk openingsfeestje geworden en hebben we voor Linda en Martine nog één verzoeknummer: kunnen we jullie voor volgend jaar alvast reserveren?!

De Jubileumcommissie

 

 

 

X