Theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!’

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar. Veel opvoeders herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Pap, doe normaal!’, die op vrijdagavond 8 februari 2019 in het Theater De Vijfzinnen in Gorinchem te zien is. Meld je nu aan, want dit mag je niet missen!

In de voorstelling zien we een vader / coach die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school én bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…

De voorstelling op vrijdag 8 februari 2019 is voor iedereen die betrokken is bij de opvoeding van kinderen in Gorinchem, dus ook de trainers/coaches en ouders van onze jeugdleden! GKV vindt een Positief Sportklimaat erg belangrijk en beveelt de voorstelling dan ook zeer aan!

De voorstelling vindt plaats in het Theater De Vijfzinnen in Gorinchem (Haarstraat 64). De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot circa 21.15 uur (zonder pauze).

Een kaartje kost eigenlijk €17,50 maar dankzij de medewerking van de gemeente Gorinchem is de toegang dit keer gratis! Een hapje & drankje staan voor jullie klaar.

Let op: vol is vol! Dus bestel je kaartjes snel. Dat kan via http://papdoenormaal.fikket.com/events/gorinchem-8-februari-2019/orders/new

Meer informatie over de voorstelling is te vinden op www.PapDoeNormaal.nl. Daar is ook de trailer te zien.

X