Trainersclinic voor trainers van de F t/m A

Speciaal bericht voor onze trainers van de F-jeugd t/m de A-jeugd:
Afgelopen oktober zijn er vanuit de trainerscommissie twee clinics gegeven door Guido Messerschmidt. Die zijn destijds zowel bij jullie als bij ons goed bevallen! Vandaar dat zaterdag 9 maart een nieuwe clinic op de planning staat voor de trainers, wederom onder leiding van Guido en met hulp van Mats. De clinic zal in de Van Rappardhal plaats vinden.

De vorige keer hebben we de clinics opgedeeld in twee delen met verschillende leeftijdscategorieën, maar dit keer gaan we het anders doen! Van 15:00 tot 16:00 geven we een gezamenlijke clinic voor alle trainers van GKV Enomics, om met en van elkaar te leren. Van jullie als trainers wordt verwacht dat je van tevoren bedenkt wat je als trainer de afgelopen maanden lastig vond, of wat juist goed gaat, en dat we allemaal meedenken om oplossingen te bedenken en onze ervaring delen. Zo wordt het een clinic voor trainers, maar ook door trainers!

Jullie worden dus allemaal verwacht om 15:00 in de van Rappardhal om er samen een leuke en leerzame middag van te maken, die jullie als trainers moet helpen om ook de rest van het seizoen met zijn allen meer plezier te maken en beter te worden. Wij hebben er zin in, tot dan!

De Trainerscommissie

X