Search
Close this search box.

Uitnodiging LVC Awards Dinner

Na een lange en donkere (corona)periode verdient onze vereniging iets bijzonders. Een avond zoals er nog nooit is geweest. Chique, professioneel en gezellig. De LVC onthult met trots ons geplande evenement voor vrijdag 10 februari 2023: het LVC AWARD DINNER! Een avond waarin we alle leden van GKV uitnodigen om in een schitterende ambiance te genieten van een zes gangen chef menu bij GKV. De presentatie van deze avond is in handen van de LVC. Tijdens deze avond zullen we de gloednieuwe – maar al reeds beruchteLVC Awards uitreiken! Alle leden van GKV kunnen in de prijzen vallen, dus dit evenement wil je niet missen!

Wijn en spijs

Voor het diner deze avond hebben we een hele fijne partner gevonden: GKV-er Stijn Bilstra (Foodtruck EetfeStijn). Met zijn magische handen en geheime ingrediënten weet hij keer op keer te verrassen. Speciaal voor het LVC Award Dinner heeft hij een schitterend menu samengesteld, zodat u kunt genieten op het hoogste niveau.

Via onze goede connecties met Wijnhandel Van Ouwerkerk uit Arkel hebben we een aantal prachtige kwaliteitswijnen voor u klaarstaan. Via hen hebben we ook een hele mooie aperitief geregeld als welkomstdrankje én die krijgt u alvast van ons! Uiteraard is ook het standaard assortiment drank te bestellen.

Awards

Een nieuw concept: de LVC Awards. Als LVC willen we een spotlight zetten op al die fantastische vrijwilligers die belangeloos, zoveel doen voor onze verenging. Dit doen we in 6 categorieën, zowel ludiek en serieus. In de komende weken zullen we elke week een categorie + 3 genomineerden onthullen. Daarna vindt een stemronde plaats en tijdens het LVC Award Dinner onthullen we de uiteindelijke winnaars!

We beseffen heel goed: door bepaalde personen/commissies uit te lichten waardeer je anderen weer niet die net zo goed hun steentje bijdragen. We kunnen niet iedereen een award geven en we vergeten vast wel iemand. We hopen dat iedereen juist geniet van ons initiatief en elkaar de waardering gunt. Het glas half vol i.p.v. half leeg; bij de LVC zijn we namelijk sowieso van de volle glazen…

Promo en info

Om al lekker in de stemming te komen hebben we deze mooie promo voor jullie gemaakt. De promo en alle andere informatie is terug te vinden op een website die we speciaal voor deze gelegenheid hebben ontwikkeld: https://www.gkv-gorinchem.nl/lvcawards/.

Het diner wordt geserveerd aan chique statafels. Als je niet de hele avond kan staan, kan je dat bij het reserveren van de tickets aangeven. Dan verzorgen wij de benodigde zitplekken.

Tickets

De tickets kosten 39,99 euro. Voor deze prijs krijg je toegang tot het LVC Awards Dinner + 6 gangen chef menu + welkomstdrankje. En…misschien wel zo’n felbegeerde LVC Award. Als je liever vegetarisch eet, kan je dit aangeven bij het reserveren van de tickets. Zo niet, gaan we er vanuit dat je alles kan en mag eten.

De tickets kunnen besteld worden via https://www.gkv-gorinchem.nl/lvcawards/.

Volg ons

Via ons Instagramkanaal @lvc_gkv posten we regelmatig updates en presenteren we wekelijks de nieuwe genomineerden. Dit communiceren we ook via onze website https://www.gkv-gorinchem.nl/lvcawards/ en met nieuwsberichten in de Konvo. Wil je op de hoogte blijven, hou ons dan goed in de gaten!

Bon soir,
LVC

PS. Er zijn geen aparte kindertickets of kindermenu’s beschikbaar.

Volg onze socials!