Bericht voor zaterdag op ons veld

Morgen kan het wel eens een regenachtige dag worden. We raden daarom iedereen aan om een paraplu mee te nemen. Het is namelijk niet toegestaan om dicht op elkaar onder de luifel bij de kantine of in de kantine te schuilen. Gorinchem, deel uitmakend van Zuid-Holland-Zuid, behoort inmiddels ook tot een van de 8 regio’s die bijna of inmiddels al als zorgelijk worden beschouwd.

Daarom willen we iedereen vragen de 1,5 meter afstand tot niet gezinsleden echt in acht te nemen en een paraplu mee te nemen. Het is de bedoeling dat er twee partytenten op het grasveld opgezet worden, die niet voor publiek zijn maar voor de ploegen om daar hun bespreking in de rust en evt voor de wedstrijd te kunnen houden. ook zij mogen dit natuurlijk niet in kantine of kleedkamers doen.

We rekenen op ieders medewerking hierbij. Het gaat allereerst om ieders gezondheid , maar misschien ook goed om te weten dat er al korfbalclubs zijn , waar controle is geweest en de regels niet werden opgevolgd. Deze clubs mogen zaterdag niet met publiek spelen.

Het bestuur

X