Chris Beuk nieuwe trainer/coach GKV Enomics 2

Met trots presenteren wij Chris Beuk als onze nieuwe trainer voor GKV 2. De Top TC is bijzonder blij dat er met Chris een ervaren trainer is aangetrokken die samen met Menno en Jan de trainersstaf van de selectie completeert. Hieronder introduceert Chris zichzelf aan alle leden van GKV.

Even voorstellen:
Ik ben Chris Beuk, 51 jaar. Woonachtig als Dordtenaar in het mooie Zwijndrecht met partner Marsja en 3 dochters. Ik heb 2 bonuskinderen Rowan 31, Ismay 26 en 2 kinderen Ilona 22 en Nikita 17 jaar.
In het dagelijks leven ben ik district leider bij de firma Wurth. Ik leid een groep van 20 vertegenwoordigers in onder andere de auto- en cargobranche. 


Ik heb gekorfbald bij ODO, dat later samenging met 2 andere Dordtse verenigingen in MOVADO. Daar heb ik tot mijn 43ste  in het 1ste gespeeld. Na mijn korfbal carrière ben ik trainer geworden bij achtereenvolgens: Zwijndrecht-jeugd (tegenwoordig Conventus), Vitesse, Sagitta (tegenwoordig KCR), DeetosSnel, DVS’69, Oranje Wit, HKV/Ons Eibernest en al die jaren ook trainer van MOVADO 2, en verschillende jeugdteams en TC-lid van de vereniging. Dit seizoen kwam Zuid-West onder 17 erbij, maar door “Corona” is hier helaas nog niks van gekomen.

Mijn keuze voor GKV:
Ik ben natuurlijk niet helemaal onwetend over de vereniging daar Ismay, als speelster en Marsja, als supporter hier al 2 jaar over de vloer komen en ik met HKV in de zaalcompetitie bij GKV in de poule gezeten heb. Na een aantal goede gesprekken staat niets mij meer in de weg om met GKV te gaan groeien tot een goede constante hoofdklasser en reserve hoofdklasser. Ik heb er veel zin in en verwacht dat we samen nog veel uit de teams kunnen halen.


Tot volgend seizoen!!
Chris Beuk

Chris: welkom en heel veel succes!
TOP TC

X