Congres maandag 25 november – Maand van Respect

November is dit jaar de Maand van Respect. Ter afsluiting van deze maand organiseert de gemeente op maandag 25 november een congresavond over respect en diversiteit. Toegang is gratis. Omdat wij bij GKV/Enomcis een positief sportklimaat erg belangrijk vinden sluit dit congres hier goed op aan. 

Een verrassende avond over respect en diversiteit. Over verdraagzaamheid en respect op school, op het werk, op de (sport)vereniging, in de zorg, thuis, bij jezelf… overal!  

 

Programma

Het congres start om 17.00 met een buffet, waarvoor je kan inschrijven. Om 18.00 is de plenaire opening en om 19.00 starten de workshops.

Workshops

De congresavond biedt een uitgebreid programma met korte, praktische workshops vol tips en goede voorbeelden. En met verrassende werkvormen en methodes om tolerantie aan te kaarten. Uit het workshopmenu kun je twee workshops kiezen.

Aanmelden

Het congres VerdraagSamen voor professionals en vrijwilligers vindt plaats op maandag 25 november vanaf 17.00 uur in het Gymnasium Camphusianum. Kijk voor het programma en aanmelden op de website van de Maand van Respect.

In de bijlage vindt u meer informatie over het congres.

Uitnodiging Congres

X