CORONA UPDATE 15 OKTOBER

CORONA UPDATE

Herfstvakantie 17 oktober t/m 25 oktober GEEN trainingen & sportactiviteiten

Het aantal besmettingen neemt helaas nog steeds toe. Gorinchem ligt in de regio met risiconiveau “zeer ernstig” en daarom heeft het bestuur besloten om de komende week de accommodatie dicht te laten voor alle sportactiviteiten. We willen op deze manier onze verantwoordelijkheid nemen en laten zien dat we heel serieus met de situatie rondom het Coronavirus omgaan.

Na de herfstvakantie worden de jeugdtrainingen weer hervat en deze zullen voorlopig op het veld blijven plaatsvinden. Momenteel is het namelijk nog niet bekend of de zaalcompetitie door kan gaan. Zodra we meer van het KNKV horen, delen we dit met jullie.

Trainingen senioren

Ondanks dat het is toegestaan om boven de 18 jaar in groepjes van 4 personen te trainen, met een maximum aantal van 30 personen op de accommodatie, hebben we besloten om dit de komende 2 weken (= t/m 31 oktober) NIET te doen. Het is een lastige (lees: bijna onmogelijke) opgave om tijdens de training onderling op 1,5 meter afstand te blijven. In de week van 27 oktober zullen we opnieuw bij elkaar komen om, afhankelijk van de ontwikkelingen, te beslissen wat we gaan doen voor deze groep.

Tot slot

Wat hadden we zin in de bitterballenbingo. Wat hadden we graag die laatste twee thuiswedstrijden van het eerste & tweede willen zien, zij het via livestream. Wat hadden we het leuk gevonden om kampioenschappen te vieren. Helaas blijven het onzekere tijden. Ondanks dat we elkaar minder zien en ontmoeten, laten we proberen positief te blijven, aandacht voor elkaar en begrip te houden. Vraag wat vaker hoe het gaat, stuur een leuk berichtje of een gezellig kaartje of verras iemand met een leuk ontbijtje 😉

Door het samen te blijven doen komen we er!

Het bestuur

X