DE GROTE GKV-CORONA QUIZ: DE UITSLAG!

De Grote GKV-corona Quiz

Gisterenavond was het dan eindelijk zo ver: de Grote GKV-corona quiz. Met 86 deelnemers verdeeld over 21 teams was er genoeg concurrentie aanwezig. Er werden creatieve manieren verzonnen om toch bij elkaar te zijn. Gewoon bij elkaar thuis met maximaal 2 andere personen, meetings via Teams en Zoom en anders gewoon via WhatsApp. Om 20.00 uur ontvingen alle teamcaptains de link naar de quiz en konden we van start! Er was ook een Whatsappgroep aangemaakt om je teamfoto en een filmpje van jullie zangkunsten bij GKV-clublied ten gehore te brengen. Dit leverde geweldige filmpjes op, waarvan iedereen ook kon meegenieten in de chat. Uit deze avond bleek maar weer wat voor mooie club wij hebben en dat het met het zingen van het clublied wel goed zit.

Alle filmpjes waren op hun eigen manier fantastisch en mooi dat iedereen uit volle borst meezong. Het filmpje van FC Badslipper (Peter, Michiel, Milan en Maarten) sprong er wat betreft de deskundige en objectieve jury echt uit! Uit volle borst werd er meegezongen en meegedanst en alle vier waren ze volledig gehuld in de clubkleuren. Als we weer wedstrijden mogen gaan spelen, is het duidelijk dat deze mannen elke week het clublied in gaan zetten en alle andere GKV’ers aan kunnen haken!

De meest originele foto werd wat betreft de objectieve jury gemaakt door het team van Damy’s Angels (Mark, Danyelle, Don, Piepeyn, Ennoek, Dannie). Een meer dan terechte winnaar waarin dit team op creatieve wijze een GKV-hart maakt, waarbij ze ook hun GKV-tenues dragen en Damy zelfs zijn oranje pak uit de kast heeft getrokken (foto op voorpagina konvo).

Een aantal feitjes over de Grote GKV-corona Quiz:

  • De gemiddelde score is 67,29 punten (van de 102)
  • 1 team heeft de vraag ‘Dus, sinds wanneer is die bal waarmee we spelen eigenlijk rond?’ juist beantwoord. Misschien wel het team dat deze vraag zelf heeft ingestuurd.
  • Helaas hebben maar 2 teams de volgende vraag beantwoord met ‘HOGER’, in de hoger/lager ronde. Het aantal maaltijden dat de LVC nog binnen gaat halen na deze quiz: hoger of lager dan de lengte van de spelers van het eerste in centimeters bij elkaar opgeteld?
    à Je kunt nog steeds maaltijden bestellen!!
  • De enige vraag die door geen enkel team juist is beantwoord luidt de vraag van Suus: noem één van de twee technieken die in de vorige video werden uitgebeeld.
  • ‘De Dordtenaren’ hebben de snelste tijd geklokt: om 21:15 was de quiz al ingeleverd.
  • Het silhouet van Australië werd door elk team herkend!

De einduitslag!

Op de volgende pagina staat de einduitslag vermeld van de Grote GKV-corona quiz. Over de einduitslag kan niet worden gediscussieerd. De 1e prijs gaat naar het team van Damy’s Angels (Mark, Danyelle, Don, Piepeyn, Ennoek, Dannie)

1e prijs: een gratis jaarabonnement op de konvo, eeuwige roem en een teamfoto op de voorpagina van de konvo.

Wat betreft de poedelprijs was het ongemeen spannend. Mats ging lange tijd aan kop en stevende recht af op een meet & greet met Annie. Mats, helaas moeten we je teleurstellen dat jij op het eind voorbij bent gestreefd door twee andere teams. Als je alsnog een meet & greet wil, kunnen we kijken wat er te regelen valt. Eerst werd Mats voorbijgestreefd door de Vier Musketiers (het team van Annie Molenaar zelf), maar met de laatste inlevering van de avond bleek dat de poedelprijs naar Hetty en Pana gaat. We zullen zorgen dat jullie zo snel mogelijk de poedelprijs mogen verzilveren.

Poedelprijs: een meet & greet met Annie Molenaar inclusief groepsfoto en handtekening. Alles wel op 1.5 meter afstand van elkaar.

Alle teams ontzettend bedankt voor het meedoen en hopelijk hebben jullie net als wij een mooie en gezellig avond gehad!

Voel je vrij om zelf ook leuke (online) activiteiten te organiseren, zodat we als GKV’ers met elkaar verbonden blijven. Dit kunnen activiteiten voor heel GKV zijn of voor een kleinere groep (je eigen team). Volgende week gaat de LVC heel Gorinchem door om  maaltijden te bezorgen, maar wie volgt er daarna met leuke ideeën of acties?

De einduitslag

Teamnaam Teamleden Punten Positie
Damy’s Angels Mark, Danyelle, Don, Piepeyn, Ennoek, Dannie 87 1
The good old blieken Jan, Cecile en Yolanda 86 2
6-Pack Nienke, Yannick en Gerty 84 3
Whiskeypedia Ellen, Jan, Henny, Winnie 78 4
Team Napoleon Henk Struik, Rick, Jan en Mariska Veldheer 71 5
LVC Joost, Niels, Mak, Rudolph en Paul 71 6
Vriendenpeople Elza, Amy, Mirjam en Martine 70 7
Running dinner Gerard, Chris, Sander, Wim, Marjolein, Maren 70 8
Dordtenaren Kim, Ruben, Anna Marthe, Bart 69 9
Buurvrouwen Henrike, Belianne, Ellen, Ruth, Yfke, Christoph en Cindy 68 10
FC Badslipper Peter, Michiel, Milan, Maarten 68 11
GKV B1 Tieme, Linda en Arjen 67 12
Dream Team 1992 Brahim, Stijn, Britt, Bart, Tjeu en Remco 67 13
Free Willies Kelly en Lotte 66 14
Quirona’s Marloes, Dick, Suzanne en Rozanna 66 15
Los Quarantinos Carla, Kevin, Kees en Niels 59 16
Fc Kookworst Jan Pleun, Winke, Lieke, Hans en Vera 59 17
Team Subliem Mats en Gini 56 18
Alles of niets Piet, Tonny, Rachid (op de fiets) en Saskia 55 19
De 4 musketiers Annie, Toos, Karin en Hans 52 20
GKV, Griekse Kwis Veteranen Panágos en Hetty 48 21
X