Search
Close this search box.

DeetosSnel/QLS 1 maatje te groot voor GKV Enomics 1

Supporters en selectie van GKV Enomics reisden zaterdag 27 januari naar Dordrecht voor de return tegen DeetosSnel/QLS 1 met de wens om iets recht te zetten na de in november met 14-27 verloren thuiswedstrijd. Aan het eind van de wedstrijd was het 28-20 en was DeetosSnel de terechte winnaar en blijft daarmee zonder verliespunten aan de leiding in Hoofdklasse B.

De eerste helft ging gelijk op

Bij GKV startte Kelsey Hille weer in de basis, omdat Nienke van der Weijden en Rachel Romijn nog steeds geblesseerd zijn. Ook Remco Ouwerkerk was nog niet voldoende hersteld om mee te kunnen doen.

Beide teams begonnen furieus aan de wedstrijd en na zo’n drie-en-een-halve minuut stond het al 3-3. Daarna lukte het beide teams om wat langere aanvallen met meerdere kansen te spelen. Tot vlak voor de rust scoorden Deetos en GKV om en om. Pas in de drieëntwintigste minuut lukte het Deetos om een gaatje van twee punten te slaan en in de laatste seconde van de eerste helft maakte Kevin van Beest, oud-speler van GKV Enomics 1, er nog 14-11 van.

Doelpuntloze fase wordt GKV Enomics fataal

Na de rust scoorde Deetos als eerste en lukte het GKV niet meer om aan te sluiten. Het duurde bijna 10 minuten voor het scoren bij GKV weer op gang kwam en daar profiteerde DeetosSnel maximaal van. Guido Messerschmidt, Sabine en Linda Van Baalen werden door coach Bart Drost nog ingezet en  vanaf 20-12 wist GKV weer mee te gaan scoren, maar het lukte niet om de opgelopen achterstand in te lopen.

3 februari weer een thuiswedstrjd

Zaterdag 3 februari speelt GKV Enomics 1 om 19.00 thuis tegen Sporting Delta 1. Voor GKV is het zaak om te winnen om de vierde plaats op de ranglijst vast te houden. Voor Sporting Delta is deze wedstrijd belangrijk om van de ene laatste plaats in de ranglijst af te komen. Dat belooft dus een spannende wedstrijd te worden.

Volg onze socials!