Search
Close this search box.

Fabian Pasman volgend seizoen trainer/coach GKV Enomics 2

We zijn bijzonder verheugd te kunnen melden, dat Fabian Pasman volgend seizoen trainer/coach van ons tweede zal zijn en de staf van onze selectie komt versterken. Fabian is niet geheel onbekend voor ons, hij heeft namelijk in de jeugd een aantal jaren bij GKV Enomics gekorfbald en ook trainen gegeven. We krijgen met Fabian een zeer enthousiaste en gepassioneerde korfbaltrainer, die zichzelf hieronder voorstelt. Wij kijken uit naar zijn komst in augustus en wensen hem nu al vast veel succes bij onze vereniging.

Bestuur en TC van GKV Enomics

Hieronder stelt Fabian zichzelf voor:
“Mijn naam is Fabian Pasman. En bij de mensen die al wat langer bij GKV rondlopen misschien wel bekend. Inmiddels woon ik samen met mijn vriendin in IJsselstein. Ik werk als locatiemanager in het zwembad in Houten. Na mijn vertrek bij GKV in 2011 heb ik bij HKC (Ha) en Fortissimo gekorfbald.

Sinds 2 jaar heb ik mijn volledige focus bij het coachen gelegd! Vorig seizoen was ik coach van Fortissimo A1 waar ik 2x tegen GKV A1 heb gespeeld. In het huidige seizoen ben ik coach van Nova 2 uit Bilthoven.

De uitdaging met een jonge groep bij GKV ga ik vol enthousiasme aan. Er zit heel veel korfbalkwaliteit in deze groep.  En supermooi om dit nog verder te ontwikkelen”

Volg onze socials!