Zoek
Sluit dit zoekvak.

GKV heeft selectiestaf rond

Met trots kan de TOP TC melden dat de staf voor de selectie rond is voor volgend jaar. Dit is geen sinecure in deze tijd met weinig trainers op de markt. Na het aannemen van Bart Drost als hoofdtrainer voor volgend seizoen, zijn Jan Ouwerkerk en Dirk-Jan Drost bereid gevonden om samen trainer/coach van GKV 2 te worden. Jan zal ook aansluiten als assistent bij GKV 1. Na een zoektocht naar trainers voor GKV 2 is er uiteindelijk een uitstekende oplossing gevonden om de jonge groep te begeleiden en coachen.
Jan is de afgelopen tijd interim-trainer van het 1e geweest en heeft natuurlijk zijn sporen verdiend bij GKV. Dirk-Jan is de afgelopen 2 jaar trainer/coach geweest van GKV 3 en heeft daarvoor diverse selecties getraind. Beide heren zien uit naar de samenwerking met elkaar en de vernieuwde selectie.
Verder is ook de verzorging weer in handen van Hans van der Weijden. Naast de verzorging zal Hans ook de Core-training verzorgen voor de selectie. Ook teammanager Yvonne Casteleyn zet haar functie voort. Al met al een goedgevulde staf om het aankomende seizoen te starten.
De TOP TC

Volg onze socials!