GKV ENOMICS D3 F1 en G-TEAM ZAALKAMPIOEN!

De D3 en F1 zijn afgelopen zaalseizoen KAMPIOEN geworden! Door de coronacrisis konden de laatste wedstrijden niet meer gespeeld worden en was de eindstand bepaald. Ontzettend goed gedaan en wij zijn trots op jullie.

De F1 was op het veld al superieur en heeft het in de zaal wederom goed gedaan. Er is geen wedstrijd verloren. Knappe prestatie en wij feliciteren jullie en jullie coaches Maaike, Merel en Maarten met het verdiende kampioenschap.

De D3 heeft het ook heel goed gedaan. Dit team is afgelopen seizoen begonnen met korfballen en dan al kampioen worden zegt iets over jullie inzet en motivatie. Een topprestatie! Ook voor jullie en jullie coaches & trainers Marco, Maren, Marc, Daan, Jeremy en Anouk onze welgemeende felicitaties.

En we willen het G-TEAM nog even benoemen en nogmaals feliciteren met het behaalde kampioenschap. Zij waren op 7 maart de eerste kampioen van GKV in de zaalcompetitie. Toppers! Ook op jullie zijn wij heel trots. We hadden jullie graag gehuldigd samen met jullie coaches Marloes en Arno in een volle Van Rappardhal op 21 maart, als jullie team van de week zouden zijn. Maar helaas ging dit feestje niet door.

Hopelijk komt er in de komende tijd nog een gelegenheid om jullie allemaal nog in het zonnetje te zetten. Zodra het kan en mag, pakken we die gelegenheid gelijk aan.

Het bestuur

X