Het GKV-ontbijt

 

Extra inkomsten zijn altijd welkom, zeker in deze tijd, waarin sportkantines zijn gesloten en daardoor inkomsten worden gemist. Maar wat moet je bedenken om leden en niet-leden zover te krijgen om aan een actie mee te doen? Simpel: door anders dan anderen te zijn. Er moest iets bedacht worden wat leuk, apart, coronaproof en ludiek is. En zo ontstond het idee voor “Het GKV ontbijt”.

Stel je eens voor, een ontbijtpakketje voor 2 personen met vers afgebakken croissantjes, pistoletjes, gekookte eitjes, fruit, beleg én een fles vers geperste jus….. Je krijgt er spontaan trek van! Plus de mogelijkheid om thuis te laten bezorgen!

Supermarkt PLUS Elbert van den Doel heeft ons hierbij fantastisch geholpen om dit ludieke idee realiseerbaar te maken. Afgelopen weekend zijn er 100 pakketten afgehaald of bezorgd. Een groot succes, met dank aan Elbert van den Doel en alle vrijwilligers van GKV Enomics, die hieraan hebben meegewerkt, maar in het bijzonder YANNICK RIETVELD en YOLANDA HAVELAAR. Dankzij jullie creativiteit en inzet hebben we een prachtig bedrag voor GKV binnengehaald. DANKJEWEL!

X