In memoriam: Marinka Bos

Gisterenavond kregen wij het verdrietige bericht te horen dat Marinka Bos op 32-jarige leeftijd is overleden. Marinka speelde in GKV Enomics 6.

Marinka was nog niet zo heel lang lid van onze vereniging, maar heeft in die 2 jaar een onvergetelijke indruk achter gelaten. Het klikte meteen met iedereen vanaf het moment dat ze in het team kwam. Ze was een betrokken en sociaal mens, oprecht geïnteresseerd, had een warme belangstelling voor anderen en was echt een teamplayer.
Altijd positief ingesteld en vol enthousiasme kwam ze naar de trainingen, wedstrijden of teamuitjes toe. Bescheidenheid sierde haar, maar in de wedstrijden zagen wij ook haar fanatisme.

Haar sterke positieve instelling bleef aanwezig in de periode dat ze ziek was en de ene tegenslag na de andere te verwerken kreeg. Bewondering hebben we voor haar hoe zij met deze tegenslagen is omgegaan. Haar openheid en laagdrempeligheid zullen we dan ook nooit vergeten. Marinka bleef Marinka en we konden echt alles nog met haar delen.

Helaas is het niet meer gelukt om nog een keer aan een wedstrijd van het 6e mee te doen, al was het maar voor 5 minuten. Wat had ze dit nog graag gedaan en wat hadden wij nog graag een keer willen spelen met Marinka.

Lieve Marinka, lief teamgenootje, kanjer: wij gaan jou heel erg missen. Jouw aanwezigheid, jouw gezelligheid, jouw warme belangstelling, jouw enthousiasme, jouw betrokkenheid en bovenal jou als teamgenoot. Het 6e voelt leeg en niet meer compleet zonder jou en wij zijn dan ook diep geraakt.

Wij wensen Jeff, Liz en alle familie en vrienden veel sterkte toe bij het dragen van dit grote en intense verlies.

Het bestuur van GKV Enomics en GKV Enomics 6

X