Zoek
Sluit dit zoekvak.

In memoriam Peter Bilstra

Deze week hoorden wij dat Peter Bilstra overleden is op woensdag 7 juni. Peter is 55 jaar lid geweest van onze vereniging. De laatste jaren waren er al zorgen on zijn gezondheid, maar vanaf afgelopen najaar ging het steeds wat minder. Na al die jaren was Peter nog steeds een trouwe supporter van GKV Enomics 1. Hij kwam vooral vaak bij de zaalwedstrijden kijken. Dit seizoen ging dat helaas niet meer, maar hij bleef ons eerste volgen via de livestream.

In de familie Bilstra was korfbal een geliefde sport. Peter startte als elfjearige bij de jeugd. Na de jeugd speelde Peter korte tijd in het eerste, maar vervolgens jarenlang verdienstelijk in het tweede team op het veld en het tweede of derde in de zaal. Een harde werker, goed geconcentreerd, die niet gauw opgaf.

In de tijd bij de senioren was hij ook als vrijwilliger actief. Zo was hij o.a. wedstrijdsecretaris van de aspiranten en lid van het jeugdbestuur. Wij herinneren ons Peter als iemand die een duidelijke mening had en niet aarzelde om die naar voren te brengen. Toen de drie kinderen van Peter jong waren was hij even minder zichtbaar bij de club, maar vanaf het moment dat een van zijn zoons het voorbeeld van zijn vader volgde, kwam hij weer vaker bij GKV.

In Peter verliezen we een GKV-er die de club altijd trouw is gebleven. Wij wensen zijn familie veel sterkte bij het verweken van dit verlies.

Bestuur GKV Enomics

Volg onze socials!