Search
Close this search box.

Jaleesa Hendrikx-Claver terug bij GKV

De selectie van GKV wordt komend seizoen versterkt met Jaleesa Hendrikx Claver. Jaleesa is geen onbekende voor de volgers van de selectie. Ze speelde al eerder voor GKV en is weer terug bij onze selectie. Leuk en goed voor GKV om haar weer te zien in het oranje zwart.
Hieronder stelt Jaleesa zich nog eens voor:

Hoi GKV’ers,

Ik ben Jaleesa en 4 jaar geleden ben ik na 2 jaar GKV vertrokken, op zoek naar het avontuur een niveautje hoger. Hoofdklasse is altijd mijn doel geweest en ik had dan ook nooit voor mogelijk gehouden dat een stap naar de (reserve) Korfbal League erin zou zitten. Maar ik heb de afgelopen 3 jaar toch echt op dat hoogste niveau mogen acteren bij Groen Geel. Een hele mooie ervaring!

Ik werk als Jeugdzorgwerker in het speciaal voortgezet onderwijs en merk dat ik naast een fulltime job het vele reizen naar Wormer niet meer kan opbrengen. Ik heb er dan ook voor gekozen om dichter bij huis te gaan korfballen en toen was de keuze voor GKV snel gemaakt. Ik woon inmiddels namelijk een stuk dichterbij dan 4 jaar geleden. Sinds 2 jaar in Utrecht en heb onlangs een huis gekocht in Nieuwegein, op 20 min afstand van GKV!

Ik heb me altijd heel erg welkom gevoeld en kijk er dan ook erg naar uit om weer voor GKV uit te mogen komen. Ik hoop ook dat ik, met de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, van waarde kan zijn voor de jongere generatie. Want zij zijn natuurlijk de toekomst van de club!

Volg onze socials!