Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jelle Post maakt overstap naar GKV

We kunnen mededelen dat Jelle Post vanaf volgend jaar aansluit bij de GKV-selectie. Jelle komt uit Houten en speelde de afgelopen jaren in het 1e van Victum. Hij is een welkome aanvulling omdat er diverse heren hebben aangegeven te stoppen in de selectie. Zo ontstaat er ruimte voor eigen jeugd, maar ook voor heren van buiten de club. Jelle stelt zich hieronder voor:

Mijn naam is Jelle Post en woon in Houten. Hier heb ik bijna mijn hele jeugd doorgebracht en heb ik 21 jaar in het paarse tenue van Victum mogen spelen. Na een aantal jaren in de reserve overgangsklasse (S2) gespeeld te hebben, heb ik uiteindelijk mijn grootste ontwikkeling mogen doormaken in het 1e team van Victum. Mijn ambitie om zo hoog mogelijk te spelen is er altijd geweest. Nu ik 25 jaar oud ben, zijn voor mij persoonlijk de omstandigheden het meest ideaal om deze stap te zetten.

Doordeweeks reis ik elke dag op en neer naar Ede. Hier geef ik sinds 2 jaar les op een MBO sport en bewegen. Dit is op 40 minuten afstand vanaf mijn huis. Met de wil om een stap hoger te gaan spelen, zocht ik een club die niet te ver weg lag van mijn huis. Daarnaast stonden sfeer en samenhorigheid zeer hoog op mijn lijstje. Allemaal punten die GKV mij hopelijk kunnen gaan bieden!

Binnen Victum heb een aantal jaren het 3e team getraind en heb ik wat juniorenteams onder mijn hoede gehad. Zelf maak ik graag een praatje en ben om woorden niet verlegen. Ik sta altijd klaar voor de mensen die mij nodig hebben. Je kan mij herkennen aan mijn inzet en werklust. Ik hoop dit ook bij GKV te kunnen laten zien en anderen binnen de club hiermee te inspireren!

Volg onze socials!