Johan Overgaauw teambegeleider GKV Enomics 1 seizoen 2020/2021

We zijn verheugd te kunnen melden, dat Johan Overgaauw met ingang van seizoen 2020/2021 aan de staf van de selectie zal worden toegevoegd als teambegeleider van GKV Enomics 1.

Johan stelt zich kort voor:
Sinds twee jaar wonen wij met ons gezin weer in Gorinchem, na ruim 10 jaar in de regio Rotterdam was het de hoogste tijd om terug te keren op het “oude nest”. Via onze drie kinderen, die direct zijn gaan korfballen, kwam ik in contact met GKV. De afgelopen twee jaar ben ik betrokken geweest bij de D3 en C2, en sinds eind vorig jaar ook bij de uitvoering van het “hoofdklasse plan”. Het leven is te kort om niet elke dag te proberen maximaal te genieten, ik geniet van mijn gezin, vrienden, varen, gewoon leuke dingen doen en dat betekent vooral met m’n kids korfbalwedstrijden kijken, GKV en de sociale contacten eromheen en uiteraard mijn werk!

Ondernemen en topsport hebben veel gemeen. Door de stip aan de horizon te bepalen, te faciliteren in de beste omgeving, te inspireren en waar nodig te confronteren win ik samen met mijn collega’s van YER van de concurrent. De menselijke factor is uiteraard gebaseerd op vertrouwen en respect. In topsport is dit niet anders!  Ik vind het een eer om met ingang van komend seizoen vanuit een dienende rol mijn competenties in te zetten en een bijdrage te kunnen leveren als teambegeleider. En wat mij betreft het credo voor het komende zaalseizoen “winnen zoveel leuker dan meedoen”.

Wij wensen Johan samen met de staf succes volgend seizoen.

TOP TC

X