Menno Kop volgend seizoen hoofdcoach van GKV Enomics 1 met Jan Ouwerkerk als assistent coach

We zijn bijzonder verheugd te kunnen melden, dat Menno Kop ook volgend seizoen de hoofdcoach van ons eerste zal zijn. Hij zal hierbij geassisteerd worden door Jan Ouwerkerk. Vanaf het begin van het huidige zaalseizoen zijn ze samen in deze samenstelling al verantwoordelijk voor de coaching GKV Enomics 1 en verzorgen ze de trainingen van onze complete selectie. Ons eerste is onder hun leiding dit zaalseizoen zeer succesvol met een aantal prachtige overwinningen en het tweede staat als debutant in de res. Hoofdklasse op een mooie derde plaats. Menno is dit seizoen weer terug bij onze vereniging, waar hij een aantal jaren geleden het tweede en later met Jan het eerste al eens coachte. Als streekgenoot (ex speler en coach van Vriendenschaar) voelt hij zich bijzonder goed thuis bij onze club. Zijn ambitie om een standaardploeg op subtop-niveau te kunnen trainen / coachen past ook uitstekend bij deze keuze. Jan Ouwerkerk is al vanaf zijn jeugd lid bij GKV Enomics en heeft diverse ploegen naar mooie successen gebracht. Menno en Jan hebben zoals gemeld in het verleden al eerder bij GKV Enomics samengewerkt en weten meer dan wie ook wat er bij onze club past.

Op dit moment zijn wij nog op zoek naar een trainer/coach voor ons tweede, dat zowel in de zaal als op het veld in de reserve Hoofdklasse speelt en qua niveau bijzonder dicht tegen ons eerste aan zit.

Wij zijn er van overtuigd , dat we met Menno en Jan niet alleen dit jaar, maar ook volgend seizoen mooie successen zullen behalen en wensen hen hierbij veel succes.

Het bestuur van GKV Enomics