Nieuwe samenstelling trainersstaf GKV Enomics

Nadat er vorige week een einde kwam aan de samenwerking met onze hoofdtrainer kunnen we melden dat de coaching/training van de selectie als volgt ingevuld gaat worden.

Trainingen aan de complete selectie worden verzorgd door Menno Kop, Arjan de Hoog, Kees Baks en Jan Ouwerkerk.

Coaching GKV Enomics 1: Jan Ouwerkerk en Menno Kop.

Coaching GKV Enomics 2: Menno Kop en Kees Baks.

Indien nodig zal Arjan de Hoog de coaching van het  tweede aanvullen. Dit op de momenten dat  Menno Kop of Kees Baks verhinderd is.

Wij zijn blij dat we binnen een week deze oplossing gevonden hebben en op deze wijze de selectie zich kan voorbereiden op de start (voor het eerste) en het vervolg (voor het tweede) van de zaalcompetitie.

Tot slot dankt het bestuur de TC die in de afgelopen week vele overuren gemaakt heeft om deze uitstekende oplossing tot stand te brengen.