Patrick den Hertog volgend seizoen hoofdtrainer GKV Enomics

We zijn zeer verheugd te kunnen melden, dat we in Patrick den Hertog voor het volgende seizoen een zeer ervaren hoofdtrainer voor onze selectie gevonden hebben.

Na trainer geweest te zijn van verschillende jeugdploegen bij zijn club Meervogels in Zoetermeer heeft hij drie jaar de A1 van deze club getraind en gecoacht. Absolute hoogtepunt was het winnen van de Ahoy jeugdfinale in 2009. Na een jaar Meervogels 1 gecoacht te hebben stapte hij over naar DeetosSnel.
In zijn eerste jaar promoveerde hij met DeetosSnel 2 naar de res. Hoofdklasse, waarna Patrick 2 jaar het eerste onder zijn hoede kreeg.

Foto door Leo van Andel (korfbalfoto.nl)

Vervolgens is hij twee jaar assistent coach van Jan Niebeek bij huidige landskampioen TOP Sassenheim geweest. In die tijd was hij mede verantwoordelijk voor het landkampioenschap zaalkorfbal van TOP Sassenheim in Ziggodome, een Nederlands veldkampioenschap, een Europees zaalkampioenschap en de Europese Supercup.

De laatste drie jaar is Patrick hoofdcoach bij Meervogels. In de zaal heeft hij deze vereniging naar de Hoofdklasse gebracht. Kortom een trainer/coach met een prachtige carriere die hij bij GKV Enomics voortzet vanaf augustus 2019.

Patrick geeft zelf aan waarom hij voor onze vereniging gekozen heeft:
“GKV Enomics kwam op mij over als een echte club, met een goede sportieve ambitie en een goede (brede!) selectie.  Na gesprekken met TC, bestuur en deel van de spelersgroep werd dit gevoel ook bevestigd. Ook de communicatie en het handelen van de club (tc / bestuur) gaf mij echt het gevoel, dat GKV Enomics mij heel graag wilde hebben, wat door mij als zeer positief ervaren werd.
Ik heb er ook erg veel zin in om met de selectie plezier te maken, te groeien, beter te worden en zo de sportieve doelstellingen te gaan halen!”

We hebben Patrick ook gevraagd zich ook privé aan onze leden voor te stellen: “Ik ben 37 jaar, woon in Oud-Rijswijk. Ik ben getrouwd met Tosca, we hebben een zoontje van 8 maanden genaamd James. Hobby`s: Reizen! Het liefst zoveel mogelijk. Zowel cultuur (steden) als natuur kan ik daarin bewonderen. Ook bezoeken wij graag sportwedstrijden op reis / buitenland (voetbal, basketbal, baseball, F1). Fan van Feyenoord (paplepel) en Arsenal (filosofie van de club) en de NBA (met Kawhi Leonard als favoriete speler).”

Wij zijn als TC en bestuur bijzonder blij met de komst van Patrick en zullen zeer binnenkort ook gesprekken met kandidaten voor het tweede voeren.

De TC en Bestuur van GKV Enomics

X