Jullie hebben er al 6 weken op moeten wachten , maar zoals we allen gehoord hebben mag de jeugd t/m 12 en ook t/m 18 jaar binnenkort weer gaan trainen. Wij zijn met Jeugd TC en bestuur bezig dit goed voor te bereiden zodat het volledig volgens de protocollen , die gelden plaats vindt. We streven ernaar mogelijk in de loop van volgende week (na 5 mei) te starten met de D, E en F ploegen en proberen ook voor A, B en C jeugd snel daarna weer de training aan te kunnen bieden. We moeten zoals je in de bijlage met protocol zal lezen een aantal zaken goed regelen voor we kunnen starten. Lees daarom goed wat er in de protocollen staat.
1. Korfbalspecifiek protocol: ‘Protocol verantwoord sporten kinderen t/m 12 jaar en jeugd t/m 18 jaar’

Korfbalspecifiek protocol KNKV

2. Richtlijnen voor sportaanbieders in Gorinchem

Richtlijnen sport en beweegaanbieders Gorinchem

We vragen iedere ouder en jeugdspeler/ster dit goed door te lezen. Het is nl van groot belang, dat je weet waar je je aan moet houden. Ook kun je veel informatie vinden op :

KNKV – verantwoord sporten jeugd

Alleen als we ons allen aan de regels houden, die erin staan kunnen we verantwoord de trainingen weer hervatten. Omdat er zoals je in de protocollen leest best wel het een en ander geregeld moet worden hebben we even tijd nodig en zal de start mogelijk na 5 mei zijn. We zullen daarover op tijd communiceren.

Het bestuur en jeugd TC

X