Verkoop voorraad GKV Enomics

Beste GKV’ers,

De kantinecommissie is vlak voor de Corona-uitbraak al gestart met het aanvullen van de voorraad, voor de 2e helft van het veldseizoen. Aangezien de competitie is vervallen en we tot 1 juni geen gebruik van de kantine mogen maken, zitten we op dit moment met een flinke voorraad fris,  bier, snoep en frituur snacks. Grotendeels met een houdbaarheidsdatum waar we in het najaar niets meer aan hebben. Graag willen we deze voorraad daarom verkopen aan onze leden, zodat we straks niet met een grote kostenpost zitten. De verkoopprijzen zijn laag (nagenoeg gelijk aan de inkoop), want we willen voorkomen dat we met deze voorraad blijven zitten.

In onderstaande tabel kunnen jullie zien wat we aan voorraad hebben. We verkopen alles per tray, krat (bier is incl. statiegeld) of doos, tenzij er wordt aangegeven dat er ook een voorraad per stuk is. Dan zijn er ook kleinere aantallen te koop.

Om zo veilig mogelijk aan het werk te gaan, hanteren we de volgende werkwijze;

 1. Stuur een mail met jouw bestelling naar kantine@gkv-gorinchem.nl en geef daarbij jouw telefoonnummer door;
 2. Yannick neemt spoedig contact met jou op, geeft door of jouw bestelling nog beschikbaar is (OP=OP) en stuurt een tikkie voor de bestelling;
 3. We hebben op dit moment 2 afhaalmomenten gepland staan;
  • Zaterdag 4 april tussen 12.00 en 13.00 uur;
  • Maandag 6 april tussen 19.00 en 20.00 uur;
   Geef bij je bestelling aan welk tijdvak je voorkeur heeft, dan spreken we een afhaaltijd af. Kun je de bestelling niet ophalen? Geen probleem, dan komen we de bestelling bezorgen.
 4. Op het afgesproken tijdstip kan je de bestelling ophalen bij de kantine (aan de voorkant). De bestelling zetten wij op de stoep, zodat je deze zelf in kunt laden. Het is NIET de bedoeling dat je de kantine betreed, of langer dan nodig blijft staan om een praatje te maken.

Wie helpt ons uit de brand? Plaats nu je bestelling voor onderstaande artikelen;

Met vriendelijke groet,
namens de kantinecommissie,
Joost Dekker
X