Search
Close this search box.

Vrijwilligers bedankt!

Aan alle vrijwilligers van de kantinediensten,

Namens de vrijwilligerscommissie en de kantinecommissie willen we jullie hartelijk bedanken voor positieve ervaringen dit veldseizoen! Het nieuwe project ging van start met de gedachte: als we allemaal een beetje doen, doen we samen alles.

Aan het begin van het seizoen kregen de leden de mogelijkheid om zich vrijwillig in te schrijven via de Sportlink app. Om hulp te bieden bij deze nieuwe methode en om alvast uitleg over kantinediensten te geven zijn gezellige en informatieve instructieavonden georganiseerd. Ondanks het nieuwe systeem zijn 62% van alle diensten toendertijd vrijwillig ingeschreven via Sportlink, een mooi resultaat in de beginfase van dit project!

Tijdens het veldseizoen waren elke trainingsavond en wedstrijddagen gezellige blikken achter de bar te zien. Omdat de kantinediensten nu door heel de vereniging worden ingevuld in plaats van een select groepje zag je vaak nieuwe gezichten achter de bar. Deze nieuwe gezichten leidden tot veel kennismakingen en nieuwe verbindingen, een positieve en gezellige ontwikkeling.

Wij hopen dat jullie de kantinediensten tijdens de veldperiode als geslaagd hebben ervaren, wij in ieder geval wel. Nogmaals bedankt aan alle vrijwilligers! Als we allemaal een beetje doen, doen we samen alles!

Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten en hier gaan wij op de achtergrond mee aan de slag. Hierdoor kunnen we het systeem verbeteren en hopelijk nog fijner maken na het zaalseizoen.

Om dit te laten slagen hebben we jullie hulp nodig.

We willen vragen aan alle vrijwilligers die een kantinedienst hebben gedraaid om de enquĂȘte via de onderstaande link in te vullen.

Het invullen duurt ongeveer 3 minuten, alvast bedankt!

https://forms.gle/7Xa3rWa2pHmw4xQX6

Volg onze socials!