WIM DEN BESTEN GESTOPT ALS VOORZITTER

Van het bestuur

Afgelopen woensdag heeft Wim zijn voorzittershamer neergelegd. Wim had met het bestuur (en thuis) de afspraak gemaakt om tot de ALV in functie te blijven, om dan het stokje over te dragen. Door de aangescherpte coronamaatregelen is de vergadering opgeschort. Wim bleef bij zijn besluit om toch op 7 oktober te stoppen: hij wilde ruimte maken voor het nieuwe bestuur om met elkaar aan de slag te gaan, zodat de bestuursleden de juiste portefeuille onder zich krijgen om voorgenomen plannen te gaan uitvoeren. Graag had hij dit op de ALV gedaan (en wij als bestuur natuurlijk ook), maar de aangescherpte coronamaatregelen gooiden roet in het eten. We hebben het niet onopgemerkt voorbij laten gaan en hebben Wim verrast met een mooi fotoboek over de natuur en een prachtige bos bloemen. We hopen dat er dit jaar nog een mogelijkheid gaat komen om de leden op gepaste wijze afscheid te kunnen laten nemen van Wim.

Hierbij willen we Wim nogmaals bedanken voor zijn voorzitterschap afgelopen jaren. Wat een tijd en energie heb jij hierin gestoken en wat is jouw betrokkenheid, bereidwilligheid en loyaliteit naar de vereniging groot. Niets was teveel, altijd stond je klaar voor de club en was je in de weer om alles in goede banen te leiden. Dankjewel Wim voor je enorme inzet voor onze vereniging. Jij hebt echt een groot GKV hart. Wim blijft gelukkig nog actief bij GKV, o.a. in de Jeugd TC en natuurlijk als fotograaf.

Het nieuwe bestuur zal dan tijdelijk als ad interim functioneren totdat de ALV gehouden wordt (voor einde dit jaar), waarin de kandidaten verkozen kunnen worden.

De portefeuilles zijn nu als volgt verdeeld:

· Voorzitter – vacature (Winnie Boeter is waarnemend voorzitter)

· Algemeen Beleid – Winnie Boeter (kandidaat)

· Penningmeester – Cecile Ouwerkerk

· Secretaris – Mascha van Essen

· Technische Commissie – Martin Izarin (kandidaat)

· Hoofdklassezaken – Jan Ouwerkerk (kandidaat)

· Facilitair Beheer – Yannick Rietveld (kandidaat)

· Nevenactiviteiten – Marieke van Velsen

· Fondswerving & Reclame – vacature

Mochten er leden zijn die daar bezwaar tegen hebben of zich als (tegen-)kandidaat willen stellen, dan mag dit kenbaar gemaakt worden bij een van de bestuursleden of via secretaris@gkv-gorinchem.nl