Woensdag 13 november belavond Vriendenloterij

Na het succesvolle optreden in het TV programma Echt Waar zijn de “banden” met de organisatie van De Vriendenloterij weer goed aangehaald. In april 2017 is er een soortgelijke bel-avond gehouden. Die avond heeft toen 56 nieuwe loten voor GKV opgebracht. Inmiddels is het aantal voor GKV mee spelende loten wat teruggezakt tot 28 dus hoog tijd om dit aantal weer omhoog te brengen!

GKV ontvangt van De Vriendenloterij voor het houden van een belavond alleen al Euro 750!! Hiervoor hebben we dan wel een bel-team van minimaal 15 mensen nodig. De bestuursleden geven het goede voorbeeld en gaan gezellig een avondje bellen en inmiddels hebben al diverse personen toegezegd mee te willen bellen. Maar we kunnen altijd nog meer mensen gebruiken, want hoe meer mensen bellen hoe meer loten er verkocht kunnen worden!!

Voor elk lot dat meespeelt en GKV als te steunen club aanmeld ontvangt GKV per trekking maar liefst 50% van de lotprijs! Een lot kost Euro 13,75 per trekking (14 trekkingen per jaar). GKV ontvangt dan Euro 6,88 per lot!! Afgelopen seizoen heeft dit GKV in totaal ruim Euro 2.700 opgeleverd. Als we niets doen zal dit teruglopen tot onder de Euro 2.000.

Mocht je gebeld worden maar al meespelen voor GKV geef dit dan even aan. Helaas hebben we vanuit AVG/privacy oogpunt geen inzicht in de namen van meespelende personen die GKV reeds als club hebben aangemeld. Hierdoor kan het voorkomen dat je ten onrechte wordt gebeld.

Als het 13 november lukt om minimaal 35 nieuwe loten aan te trekken dan ontvangt GKV nog een extra bonus van Euro 350 + Euro 10 extra voor elk lot boven de 35 loten. En we dingen mee naar de top 5 van meest verkopende loten in de maand november. De Vriendenloterij verdeelt nog eens een bedrag van Euro 7.500 onder de 5 best verkopende verenigingen! De belavond levert minimaal Euro 750 op maar dit zou bij een hoog aantal verkochte loten op kunnen lopen naar Euro 1.150 of zelfs naar Euro 2.000 of Euro 3.000……….

Dus ben je boven de 18 en heb je woensdag 13 november tijd van 18.30 uur tot 21.30 uur? Help GKV en bel mee!
Stuur een appje naar Cecile Ouwerkerk: 06-51352554, dan voegen we je toe aan de Whatsappgroep van de “Bel Tigers” en volgt er nog nadere informatie.

Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd! Voor commerciële opleidingen kun je hier ook studiepunten mee verdienen, dus doe mee en zet je in voor GKV! En vergeet niet vast bij vrienden/familie/kennissen/collega’s te informeren of je hen 13 november kunt bellen om een lot te verkopen! Hoe meer telefoonnummers we hebben om te bellen hoe hoger de opbrengst!

Mocht je niet mee kunnen bellen maar wel een lot willen kopen of al meespelen of anderen weten die meespelen maar GKV nog niet als te steunen club hebben gekoppeld? Stuur ook dan even een app naar Cecile Ouwerkerk: 06-51352554!

Dan gaan we dit snel regelen!!