september, 2018

29sep15:0019:00Campagne BOB in de sportkantine15:00 - 19:00 GKV Gorinchem (kantine), Kleine Schelluinsekade 5A

Activiteit details

De campagne Bob in de sportkantine is een onderdeel van de ‘maak van de nul een punt campagne’ en is erop gericht te voorkomen, dat sporters en supporters na kantinebezoek achter het stuur kruipen nadat zij hebben gedronken.

Campagne Bob in de Sportkantine

De campagne Bob in de sportkantine gaat vanaf januari 2018 van start en loopt tot en met december 2018 in de regio’s Drechtsteden, Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, MRDH regio Rotterdam en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. De campagne spoort bezoekers van sportkantines aan om op een positieve manier alcoholvrij te rijden. Én met elkaar af te spreken wie als Bob zijn sportvrienden veilig naar huis brengt en een punt van nul verkeersslachtoffers maakt. Een echte Bob heeft 0% op!

De sportvereniging kan zijn maatschappelijke betrokkenheid tonen door op de volgende manieren gratis aan de campagne mee te doen:

  • Gratis campagnepakket met promotiemateriaal voor in de kantine aanvragen. De campagnepakketten zullen na de zomer verstuurd worden;
  • Een bezoekje van het campagneteam ontvangen tijdens een belangrijke wedstrijd, evenement of feestje op de club;
  • Een sponsorbord op maat bestellen voor langs het veld of in de kantine;
  • Een IVA-training (instructie verantwoord alcoholgebruik) voor al het barpersoneel welke centraal georganiseerd zal worden. Mocht u interesse hebben dan kunt u dat aangeven en dan zal u t.z.t. op de hoogte gebracht worden van de locatie, datum en tijdstip van de IVA-training.

Meer

Tijd

(Zaterdag) 15:00 - 19:00

Locatie

GKV Gorinchem (kantine)

Kleine Schelluinsekade 5A

X