Over GKV Enomics

GKV = TOPNIVEAU
GKV Enomics 1 speelt in de zaal in de Hoofdklasse en hoort daarmee bij de beste 26 clubs van Nederland.
Er zijn 545 korfbalclubs in ons land. Nederland is wereldkampioen korfbal, en in 59 landen wordt korfbal gespeeld. We zijn na PKC Papendrecht en Deetos Dordrecht de derde vereniging van de regio.

GKV = EEN ALLROUND SPORT
Korfbal = balbehandeling, snelheid, techniek, inzicht, samenwerking, en communicatie.
Scoren en verdedigen, ondersteunen en rebounden; alle vaardigheden van het korfbal moet je (leren) beheersen.
Een korfballer is een allround sporter die goed scoort in andere takken van sport.

GKV = GEMENGD
De enige sport waarbij meiden en jongens samen in het veld staan.
Een extra dimensie en een extra uitdaging! Communicatie en samenwerking verplicht!

GKV = JONG EN OUD
Vanaf 3 jaar ben je al welkom bij GKV Enomics.
Er wordt bij GKV Enomics door 29 teams in alle leeftijdsklassen korfbal gespeeld. Ook hebben we een enthousiaste groep recreanten die geen wedstrijden meer spelen, maar nog wel graag trainen.

GKV = WEDSTRIJD EN BREEDTEKORFBAL
Fanatiek en op het hoogste niveau? Dat kan, maar ook gezelligheid, lekker in beweging zijn en verenigingsgevoel zijn belangrijke pijlers bij GKV Enomics. Op elk sportniveau kun je aansluiten.

GKV = BINNEN EN BUITEN
De voordelen van buiten en binnen in 1 sport. We starten het seizoen op het veld. Zodra het kouder en guur wordt spelen we in de zaal; in de lente gaan we dan weer naar het veld.
We hebben een prachtige accommodatie voor veldkorfbal op Molenvliet; De nieuwe van Rappardhal ( voor trainingen en wedstrijden) en de Hoefslag (trainingen) zijn onze sporthallen in de zaalperiode.

GKV = IN ONTWIKKELING
We willen een open sportieve vereniging zijn waar iedereen zich welkom voelt en er respect is voor elkaar, voor teamgenoten, coaches en scheidsrechters. We bouwen samen aan een sterk collectief waarin alle leden (en of ook hun ouders) een steentje bijdragen en iedereen zich thuis mag voelen. We staan open voor uw opmerkingen, vragen en initiatieven, en komen graag met u in contact.