Kangoeroe Klup

Ben je 3 t/m 6 jaar oud en vind je het leuk om elke week lekker een uurtje te bewegen? Kom dan naar de Kangoeroe Klup van korfbalvereniging GKV Enomics. Er is nog ruimte voor nieuwe Kangoeroes en de eerste 4 keer is het gratis.

Trainingstijd: zaterdag van 10.00 - 11.00 uur.

Locatie: Sportcomplex Molenvliet-Zuid, Kleine Schelluinsekade 5a, Gorinchem

Meer informatie bij de trainers Fanny Schep of Winnie Boeter (06-22523202 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Kangoeroe Klup Nieuws

De Kangoeroe Klup is weer begonnen! Vanaf 2 september kun je weer elke zaterdag vanaf 10.00 uur lekker komen spelen. 

Op de website van de Gorinchemse Sportpas staan de kennismakingsactiviteiten die GKV Enomics organiseert in het kader van September Sportmaand. Kinderen die nieuwsgierig zijn naar de Kangoeroe Klup kunnen zich via die website opgeven om mee te doen aan trainingen op 16 en 23 september. Opgeven kan ook rechtstreeks bij Winnie Boeter.

30 september gaan we van 10.00-11.30 met de Kangoeroes naar HKC in Hardinxveld-Giessendam. Het KNKV onthult daar het nieuwe logo van de Kangoeroe Klup en het nieuwe uiterlijk van de Kangoeroevriendjes Scoro, Funny, Jumper en Spurt. Om dat extra feestelijk te maken worden er spelletjes georganiseerd. We hebben ons aangemeld met 10 kinderen. De Kangoeroes die in onze groepsapp staan hebben via de app hierover bericht gekregen, maar misschien zijn er nog meer belangstellenden? Neem dan contact op met Winnie Boeter.