Aanmelden start seizoen 7 september: Oosterse maaltijd & Grand Karaoke

Strandstoelen inklappen, het overhemd weer wat hoger dichtknopen en het zand tussen de tenen wegspoelen. De zomervakantie zit er weer op en langzaamaan worden we weer de sleur van het werkzame leven in gezogen. Dat houdt ook in dat het korfbalseizoen weer gaat beginnen en we elkaar weer kunnen ontmoeten op onze mooie club!

Oosterse maaltijd van de TobKoks

Zaterdag 7 september organiseert de Jubileumcommissie weer een ouderwets gezellig dag bij GKV. Na de wedstrijden van de selectie staat er een heerlijke maaltijd voor u klaar, gemaakt door onze TobKoks! Deze keer voeren de stoere mannen – gewapend met pannen en pollepels – u mee naar de Oosterse sferen. Waan je jezelf toch nog een beetje op vakantie.

Voor een vriendelijke prijs van €7,50 krijgt u een heerlijk bord eten en een drankje! Kinderen betalen €3,75 en mogen ook kiezen voor een bord patat met snack (kroket of frikandel), saus en drankje! Afrekenen kan op de dag zelf achter de bar.
Graag voor 1 september aanmelden via onderstaand formulier anders kan je niet mee eten!

Grand Karaoke Night by the Happies

Na de maaltijd vindt de grande finale plaats. De Happies hebben even wat voorbereidingstijd genomen, maar komen nu met een fantastisch evenement ten tonele: Grand Karaoke Night! Zowel kinderen als volwassenen kunnen deelnemen aan dit spektakel. Weet jij het publiek op te zwepen met een knaller van een hit óf ontroer je iedereen met een prachtig ballad? Oefen alvast lekker in de badkamer zodat je er 7 september helemaal klaar voor bent. GET READY TO SHINE!

 

Aanmeldformulier Oosterse maaltijd

De termijn voor inschrijven is verstreken.

X