GKV Enomics viert haar negentigste verjaardag

Op dinsdag 19 maart werd onze mooie vereniging GKV Enomics 90 jaar oud. Dit hebben we met ontzettende veel leden gevierd afgelopen zaterdag (16 maart).

Het Bestuur:

We zijn ons 90-jarig bestaan begonnen met een paar ontzettend leuke activiteiten, waar diverse leden en niet leden voor gezorgd hebben. We willen dan ook iedereen die zaterdag 16 maart tot zo’nmooie dag en avond heeft gemaakt ontzettend bedanken. De Drumtastic workshop was geweldig, de tocht met Eght Herrie trok veel kijkers, de Tobkoks en de KC hadden alles weer top voor elkaar en de LVC zorgde voor een fantastische Pub Quiz. Iedereen heel erg bedankt!

De jubileumcommissie:

De start van het feest met de workshops van DrumTastic werkten aanstekelijk en iedereen deed enthousiast mee! Ontzettend leuk om te zien hoe jong en oud genoten.
Daarna het kampioenschap van het tweede, gevolgd door de sfeervolle optocht onder leiding van Eght Herrie naar de kantine. Wat bracht deze muziekband gezelligheid met zich mee zeg! Alle
bewoners waar we langs liepen kwamen spontaan naar buiten. Kippenvel. En toen het feestje in de kantine: ruim 160 man werden voorzien van een heerlijke maaltijd. Tobkoks en betrokken helpers: SUPERBEDANKT dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. Als slotstuk de niet te overtreffen pubquiz van onze eigen LVC. Mannen: jullie zijn goud waard. FANTASTISCH hoe jullie het met elkaar hebben bedacht en uitgevoerd.

Lieve mensen, geniet nog lekker na van al deze zaken. Het is bijzonder mooi om met elkaar dit openingsfeest te hebben gevierd, waar jong en oud hebben genoten van alle activiteiten en in het bijzonder van elkaars gezelligheid en betrokkenheid.
DANK aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt!

Tevens is er een mooie verenigingsfoto gemaakt:

X