Terugblik met foto’s op jubileumfeest GKV Enomics

Voor iedereen , die nog eens heerlijk na wil genieten van de fantastische jubileumdag zijn de foto’s die gemaakt zijn door Rachel den Boer HIER te zien.

Wat een heerlijk feest hebben we afgelopen zaterdag gehad. Maanden van voorbereiding zijn er aan vooraf gegaan, maar wat is het dat waard. Wat een gezellige en goede sfeer heerste er gisteren op het veld. Dat is je grootste wens als jubileumcommissie. Natuurlijk hebben we daarin zoveel mogelijk op aangestuurd en gefaciliteerd, maar het zijn de aanwezigen die het met elkaar gezellig maken.

Niets is leuker dan je oud-teamgenoten van vroeger weer te ontmoeten. Niet direct om de ietwat aangedikte verhalen van vroeger weer op te rakelen, maar om dat bijzondere sfeertje dat ontstaat, als je elkaar na lange tijd weer ziet en spreekt. Dat sfeertje is uniek. Want ook al is de Honda MT 5 dan ingeruild voor een blinkende leaseauto en de vale Levi’s 501 voor een keurig maatpak, op zo’n reünie zijn we allemaal toch weer voor één dag de jongens en meisjes van toen.

Dankjewel allemaal voor jullie aanwezigheid, gezelligheid, inzet, meedenken en bereidwilligheid. Met elkaar hebben we het gedaan en kunnen we terugkijken op een geweldige en onvergetelijke dag, waar we nog even lang van kunnen nagenieten. Het is dan ook echt een topfeest geworden, met recht ons hoogtepunt van het jubileumjaar.

Een zeer tevreden jubileumcommissie :)!

X