Terugblik op het Familietoernooi: ouderwets gezellig!

Het was weer ouderwets gezellig op onze accommodatie. Vorig jaar was het Verzakelijk, die het familietoernooi voor het eerst weer georganiseerd had en dat was een groot succes geworden. In het kader van ons 90 jaar bestaan is hier een vervolg op gekomen. Negen teams hadden zich ingeschreven en dat was een mooi aantal. Er waren vriendenteams, competitie spelende teams, een echt familieteam en zelfs 2 jeugdteams. Het was echt leuk om tegen elkaar een potje korfbal te spelen. Het gaat niet om de winst, maar puur om de gezelligheid en lol, die je met elkaar hebt. Ook voor de scheidsrechters was het een ontspannen aangelegenheid en werd het fluiten mede hierdoor een fluitje van een cent.

Ons G-team had het gezellig met onze G-vrienden van Achilles en hebben leuke spelactiviteiten onder leiding van Winnie met elkaar gedaan.

Gelukkig viel er weinig regen, was het wel fris, maar met het zonnetje erbij was het best aangenaam. Onze ladyspeaker An Molenaar heeft het geweldig gedaan en naast het begin – en eindsignaal aangeven betrok ze regelmatig het publiek erbij. Voor de inwendige mens was goed gezorgd: de poffertjes van Henrike en Marga waren om te smullen, evenals de verse hamburgers & friet van Stijn en de huisgemaakte saté van José.

Kortom: het was geslaagd!  Alle foto’s van het toernooi zijn HIER te zien.

Iedereen, die op welke wijze een bijdrage aan dit gezellige familietoernooi geleverd heeft: SUPER BEDANKT! Rinne van Krieken, Anouk van Velsen, Niels Huisman en Daan Favier: jullie bedankt voor het organiseren. We hopen dat dit toernooi een traditie wordt bij GKV en staan al te trappelen om ons weer in te schrijven voor volgend jaar :).

X