Zoek
Sluit dit zoekvak.

LVC Awards categorie 4: Hosselaar

Allemaal leuk en aardig die LVC Awards, maar het kost behoorlijk wat geregel. Het maken van de filmpjes, schrijven van deze stukjes en natuurlijk een waslijst aan “to do’s” om de kantine straks om te toveren tot een Oscar-waardig theater. Dat zeggen we niet om even aan te geven hoeveel tijd we in ons cluppie steken stiekem wel, maar omdat we ons beseffen hoeveel eigen tijd zoveel mensen vrijwillig aan GKV Enomics besteden. Daarom hebben we weer een mooie, nieuwe categorie bedacht voor de LVC Awards!

De vierde categorie is: HOSSELAAR

De award voor diegene die alles wel even regelt. De fixer. De regelneef. Het manusje-van-alles. De duizendpoot. De benzine in de motor. De olie tussen de raderen. De jongleur die alle ballen in de lucht houdt. De alcohol in het bier. Enfin, de strekking is nu wel duidelijk.

De keuze voor drie genomineerden viel ons weer zwaar. We zijn nog steeds aan het bijkomen. Het is lastig kiezen tussen zoveel toppers, dus het was een gevalletje kill your darlings. Als selectiecriteria hebben we dus maar gekeken welke van deze hosselaars we graag zouden zien op onze eigen bruiloft als ceremoniemeester. Iemand die alles goed regelt en ook nog gezellig is om een biertje mee te drinken aan de bar. Bekijk onderstaande video om erachter te komen wie dat zijn!

PS. Elke week na bekendmaking nieuwe genomineerden volgt er weer een hoos aan nieuwe ticketreserveringen. We hebben een maximum dus wacht niet te lang en reserveer direct jouw tickets hier.

Volg onze socials!