Zoek
Sluit dit zoekvak.

LVC Awards categorie 6: Lifetime Achievement Award

Het went zo snel: elke week een nieuwe nominatieronde voor de LVC Awards. Toch is ronde 6 de allerlaatste categorie en gaan we ons opmaken voor de beslissende stemronde. We willen er graag uit met een knaller en daarom trekken we alles uit de kast voor deze epische afsluiter. Een award met een historisch karakter; een waardering voor decennia aan clubliefde.

De zesde categorie is: Lifetime Achievement Award.

Dat is nog eens lekker een (overzees) mondje vol. Mocht je nou niet weten wat het betekent, klik even hier. Het is niet heel spannend, het is alleen maar een prijsje voor iemand die zijn/haar hele leven aan “iets” heeft gewijd. Een korfbalclub bijvoorbeeld. Je kent ze wel.

Als verrassing gaan we nou eens niet bekendmaken wie de genomineerden zijn. Deze onthulling vindt maar op één moment plaats én dat is tijdens de LVC Awards op vrijdag 10 februari.

Oké, we zullen wel wat hints geven. Het is een prijs voor een strijder met grijze haren óf helemaal geen haar. Iemand die een leven lang heel wat schoenen kapot heeft gelopen op het (kunst)gras en zaalvloeren. Zowel binnen als buiten de lijnen actief. Generaties heeft zien komen en gaan. Een persoon die al korfbalde toen er nog met een houten bal gespeeld werd en het eten nog op de bon was. Je raadt het al: de jeugdteams vallen af.

Hieronder ons laatste filmpje waarin alle details van de Lifetime Achievement Award bekend worden gemaakt. Volgende week volgt de stemronde, waarover binnenkort alle praktische details bekend worden gemaakt. De tickets zijn nu nog maar twee weken te reserveren.

Reserveer daarom nu jouw ticket via deze link.

Volg onze socials!