Zoek
Sluit dit zoekvak.

GKV haalt 2000 euro op met Santarun

Met 102 enthousiaste leden van GKV (en vrienden van GKV) hebben we een mooi oranje-zwart-visitekaartje afgegeven gistermiddag bij de Santarun. Gehuld in feestelijke kerstmanpakken met bijpassende oranje mutsen maakten de GKV-ers hun opwachting. Hiermee leverden ze een indrukwekkende bijdrage aan de clubkas door een cheque van 2000 euro op te halen. De deelnemers waren niet alleen herkenbaar aan hun kerstmanoutfits, maar ook aan de vrolijk klinkende LVC-kerstbellen die de kinderen met zich mee droegen. Dit gaf het evenement een extra feestelijk tintje en zorgde voor een hoop lol bij de kinderen.

De LVC had zichzelf dit jaar de taak toebedeelt om zoveel mogelijk GKV-ers enthousiast te krijgen voor de Santarun. Op vrijdagavond was het al een mooi kerstfeest, toen alle deelnemers hun pakken konden ophalen bij de GKV-kantine. Het plein onder de overkapping was omgetoverd tot een kerstplein, met lichtjes, vuurkorven en warme chocomel en glühwein. Bij deze willen we alle GKV-ers die ons hebben gesteund bedanken; het resultaat mag er wezen! Het bedrag van 2000 euro komt direct ten goede komt aan de club, geld dat onze vereniging hard nodig heeft.

De deelnemers, jong en oud, liepen gezamenlijk door de binnenstad en over de stadswallen van Gorinchem. Hiermee brachten we niet alleen de feestelijke kerstsfeer naar de buurt, maar ook onze eigen verenigingsgevoel kreeg weer een impuls. Het blijft toch altijd hartverwarmend als al die GKV-ers weer bij elkaar komen om mooie herinneringen te maken met elkaar.

De Santarun wordt georganiseerd door de Rotaryclub Gorinchem-Merwede. Naast de financiële steun aan de diverse verenigingen, ging de opbrengst van de Santarun naar de Nierstichting. Een mooi gebaar dat de betrokkenheid van de vereniging bij maatschappelijke doelen onderstreept.

Volg onze socials!