Zoek
Sluit dit zoekvak.

LVC Awards categorie 2: La Famiglia

Het is weer vrijdag en in deze tijden betekent dat maar één ding: onthulling van de nieuwe categorie + genomineerden voor de LVC Awards! Na de bekendmaking van de 1e categorie vorige week vrijdag hebben we veel positieve reacties én ticketreserveringen ontvangen. Het is dus de hoogste tijd voor de volgende onthulling…

De tweede categorie is: LA FAMIGLIA!

Gewoon een hele gezellige, familiaire award voor één van de vele “GKV-families“. We moesten er drie kiezen en dat was nog een hele opgave. Er zijn veel families binnen GKV die volop aanwezig zijn en van alles doen. Dat waarderen we enorm! We hebben er daarom geen discutabele selectiecriteria aan vast gehangen. Met de LVC hebben we gewoon drie families uitgekozen waarvan wij denken: daar zou ik wel een drieweekse trektocht door de Himalaya mee willen maken en dat is ook de verplichte prijs voor de familie die de award wint.

Dus…voel je zeker niet gepasseerd als je er deze keer niet bij zit. Wees trots op je eigen familie, knuffel ze allemaal nog een keer én gun de genomineerden hun moment of fame.

En….reserveer snel je ticket als je dat nog niet gedaan hebt!

Bekijk onderstaand filmpje voor de drie genomineerden:

Volg onze socials!