Search
Close this search box.

LVC Awards categorie 3: Thumbs Up

De gezellige sfeer zit er goed in deze decemberdagen. Met de nieuwe nominatieronde voor de LVC Awards gooien we nog een extra blokje op het haardvuur. We willen graag weer een paar toppers in vuur en vlam zetten zo vlak voor het einde van 2022. We zitten met categorie 3 ook precies op de helft van de in totaal 6 LVC Awards; dus jullie zijn nog niet van ons af!

De derde categorie is: Thumbs Up!

Wie kent ‘m nog? Die ouwe gouwe dikke duim die het bestuur een aantal jaar uitreikte aan de Vrijwilliger van het jaar. De laatste winnaar is niemand minder dan onze mastodont binnen de LVC: Erik Mak. Wij zijn lekker internationaal met de Thumbs Up Award. Even dat lekkere duimpje omhoog om een lichtje te schijnen op een commissie binnen GKV.

Toch weer even deze boodschap. Door een lichtje op drie commissies te schijnen, blijven andere commissies onderbelicht. Niet dat die commissies er minder toe doen, niet even veel werk verzetten of geen aandacht verdienen… De LVC Awards zijn ervoor om die positieve vibe in onze vereniging te versterken. Dus lift mee op die positieve boodschap zo aan het eind van het jaar en geniet van de blijdschap bij anderen. Daar worden we alleen maar beter van #snik!

Reserveer snel je ticket als je dat nog niet gedaan hebt!

Het belangrijkste, de nieuwe genomineerden:

Volg onze socials!