Search
Close this search box.

LVC Awards categorie 5: Vedette

De LVC-trein dendert maar door. Het volgende station: de bekendmaking van de een-na-laatste categorie. Dat betekent ook dat de ticketverkoop bijna stopt én de stemronde gaat beginnen. Daarover later meer. We verwelkomen jullie eerst op het vijfde stationnetje; een categorie met aandacht voor de sport. Normaal gesproken zijn we niet echt van het oude koeien uit de sloot halen, maar voor deze categorie doen we toch een greep in die oude doos. Een terugblik op het roemruchte verleden van onze mooie club!

De vijfde categorie is: VEDETTE.

Een mooie, gouden waardering voor de gevierde sportpersonen van weleer. Markante korfballers die de gloriejaren binnen de lijnen al achter zich hebben liggen, maar in menig collectief geheugen nog dartel over het korfbalveld paraderen.

Een waslijst aan vedetten kunnen we zo maken, maar we mochten er maximaal drie kiezen voor de nominaties van de LVC Awards. Wie ga je dan selecteren? De drie namen die als eerste bij ons opkomen bij het woord VEDETTE. Zo simpel kan het soms zijn. Bekijk snel onderstaand filmpje om te zien wie er genomineerd zijn.

Zoals gezegd: de ticketverkoop gaat bijna sluiten. Heb jij nog geen ticket? Reserveer ze dan snel via deze link.

Volg onze socials!