LVC Veiling nadert climax: nieuwe kavels en box-kavels

De LVC Veiling nadert zijn climax. Aankomende zaterdag zullen we met de gehele vereniging een fantastisch jubileumfeest gaan vieren. Alleen al voor de bbq zijn er bijna 300 aanmeldingen! Aansluitend aan de bbq (vanaf 19.30 uur ongeveer) begint de veiling. Dat zal dus druk en gezellig worden!

Nieuwe kavels

Afgelopen weken zijn veel openstaande aanvragen akkoord gekomen en hebben we dus weer nieuwe kavels op onze speciale veilingpagina kunnen plaatsen. Hoogtepunt is wellicht het gesigneerde shirt van Frenkie de Jong, waar we ook al schoenen van aanbieden! Komende week zullen de laatste kavels toegevoegd worden en we hopen de mijlpaal van 50 kavels nog aan te kunnen tikken! Houd deze pagina in de gaten!

Box kavels

We hebben nu al een record aantal kavels, maar we willen voorkomen dat we de hele week kavels staan weg te hameren. Daarom hebben we besloten een aantal kavels per box te veilen. Dit zal als volgt in z’n werk gaan: gedurende de dag zullen we voor een aantal kavels een gesloten box neerzetten. In die box kunnen de belangstellenden een (verborgen) bod plaatsen door middel van een briefje. Je mag per kavel maar één verborgen bod per persoon doen. Tijdens de veiling zelf maken we bekend wie het hoogste bod heeft gedaan en dus de kavel mag kopen.
Let op: als je een bod doet ben je verplicht de kavel af te nemen als blijkt dat je de hoogste bieder bent.

De kavels waar via een box op geboden kan worden zijn:

Bij sommige kavels staat hoe vaak deze aangeboden wordt d.m.v. “(..x)”. Bij zo’n kavel worden het X-aantal hoogste bieders gekozen. Dus bijvoorbeeld bij het boodschappenpakket van Jumbo krijgen de 3 hoogste bieders een boodschappenpakket.

X