Search
Close this search box.

Winnaars LVC Awards bekend

Afgelopen vrijdagavond 10 februari had de LVC de kantine prachtig versierd en de rode loper uitgerold om de GKV-leden te verwelkomen. De vijf mannen stonden gestoken in smoking met vlinderstrik klaar om iedereen met een heerlijke bubbel te verwelkomen. Wat had iedereen zijn/haar best gedaan om er schitterend uit te zien! De smokings en jurken waren een genot voor het oog, vastgelegd op de gevoelige plaat door Wim den Besten. Klokslag 19:00 uur stond de kantine rammetje vol en voelde je de verwachting gonzen door de zaal…. lichten uit, muziek aan en de avond ging van start! 

De LVC presenteerde zich op het podium onder een sublieme aankondiging van Daan Favier. De aftrap voor een avond waarin het uitreiken van de LVC Awards afgewisseld werden met heerlijke gerechten van Foodtruck EetfeStijn.

De winnaars per categorie:

  1. Trouwste Groupie: An Molenaar
  2. La Famiglia: Familie Van der Weijden
  3. Thumbs Up: Team Livestream
  4. Hosselaar: Yannick Rietveld
  5. Vedette: Willem Roest
  6. Lifetime Achievement Award: Piet de Waard

Een uitgebreid verslag volgt nog in de Boemel. De avond is gefilmd door Arie Ruitenberg, dus de aftermovie komt er ook nog aan… 

Wij willen in ieder geval iedereen heel erg bedanken voor de aanwezigheid, de vele complimenten en een prachtige avond! Op dit soort avonden weet je weer waarom het zo leuk is om GKV-er te zijn.

Tot snel, de LVC

Met dank aan onze fotograaf Wim den Besten onderstaande foto’s:

Volg onze socials!