LVC Awards

VRIJDAG

10 FEBRUARI 2023

GKV KANTINE

6 GANGEN MENU

INLOOP 18:00 UUR

START 19:00 UUR

DRESSCODE GALA

Filmpje

Sponsors

Wij zijn ontzettend dankbaar voor onze samenwerking met:

Wat zijn die ...

LVC Awards?

Het epische evenement van de LVC op vrijdag 10 februari 2023 in de GKV kantine. Tijdens deze avond nodigen we u uit voor een chique dinnershow. Tijdens een luxe 6 gangen diner worden er 6 LVC awards uitgereikt aan onze GKV-leden. 

Nominaties

Hieronder staan de verschillende categorieën waarin de LVC Awards worden uitgereikt. Nog niet direct alle awards en genomineerden zijn bekend. Elke week zullen we één categorie + genomineerden onthullen. Als alles onthuld is, volgt de mogelijkheid om in elke categorie 1x je stem uit te brengen.

Award 1

Trouwste Groupie

Genomineerden:

Award 2

La Famiglia

Genomineerden:

Award 3

Thumbs Up

Genomineerden:

Award 4

Hosselaar

Genomineerden:

Award 5

Vedette

Genomineerden:

Award 6

Lifetime Achievement

Genomineerden:

Breng jouw stem uit!

Nieuws

Tickets reserveren

Via het formulier kan je tickets reserveren voor de LVC Awards. We hebben een maximum aantal plekken, dus wacht niet te lang met reserveren.

De ticketprijs is 39,99 per stuk. Voor die prijs krijg je een uitgebreid 6 gangen chef menu in samenwerking met EetfeStijn én een welkomstdrankje. Als je liever vegetarisch eet, kan je dit aangeven op het formulier. Zo niet, gaan we er vanuit dat je alles kan en mag eten.

We verkopen op de avond zelf drankjes uit ons normale assortiment, maar ook een aantal kwaliteitswijnen van onze sponsor Wijnhandel Van Ouwerkerk uit Arkel.

LET OP: Het diner wordt geserveerd aan chique statafels. Kan je niet de hele avond staan? Geef het aan bij de opmerkingen op het bestelformulier.

Bestelformulier

Het is niet meer mogelijk om tickets te reserveren.

Vragen?

Bekijk onze Insta & Promo!