Nieuwsarchief

Ismay Bussing en Dennis de Vogelaere volgend jaar bij GKV Enomics

Het verheugt ons te kunnen melden, dat twee voormalige leden van de selectie van Deetossnel besloten hebben volgend seizoen bij onze vereniging te komen korfballen. Na een korte pauze in hun al mooie korfbalcarriere hebben Ismay en Dennis voor GKV Enomics gekozen om daar mooie resultaten te kunnen behalen en hun ambities op korfbalgebied gestalte te geven. Wij heten hen beide van harte welkom en kijken uit naar hun komst.

Hieronder stellen Ismay en Dennis, die al op hun derde / vierde levensjaar met de korfbalsport startten,  zich beide voor.

Ismay

Ik ben Ismay Bussing en ben 24 jaar oud. Op dit moment nog woonachtig in Zwijndrecht, maar binnenkort in Hendrik Ido Ambacht.

Op mijn derde ben ik begonnen met korfballen bij ODO, dat uiteindelijk gefuseerd is met 2 andere clubs tot de korfbalclub Movado. Bij ODO/Movado heb ik alle eerste jeugdteams doorlopen. Als tweedejaars B-speelster ben ik naar DeetosSnel gegaan, waar ik in de B2 gestart ben met spelen. Vervolgens heb ik 3 jaar in de A1 gespeeld, op hoofdklasse niveau.

Daarna heb ik 3 jaar in de senioren gespeeld bij DeetosSnel, waarvan ik 2 seizoenen gedeeltes in het eerste en in het tweede gespeeld heb. Mijn laatste jaar senioren heb ik volledig in het tweede team gespeeld, waarbij we de kruisfinales van de reserve Ereklasse op het veld gespeeld hebben.

Ik kies voor GKV, omdat de vereniging en de ambities van de verenging mij aanspreken. Na een pauze van de korfbal zie ik het als een mooie uitdaging om voor GKV te gaan spelen en daarbij goede resultaten te behalen.

Dennis profiel

Ik ben Dennis de Vogelaere, 25 jaar oud en afkomstig uit Antwerpen. Deze zomer verhuis ik, samen met mijn vriendin Ismay Bussing, naar Hendrik-Ido-Ambacht.

Ik kom uit een echte korfbalfamilie en begon toen ik 4 jaar was bij Catba in Antwerpen. Bij Catba heb ik alle jeugdteams doorlopen waarbij we bij de A1 meerdere keren het kampioenschap hebben binnen gehaald. Verder maakte ik ook deel uit van de U19 en U23 selecties van België. 

Op mijn 18de maakte ik de overstap naar DeetosSnel, waar ik 4 seizoenen in de selectie heb gespeeld.

2 jaar geleden besloot ik om mijn sportieve carrière ‘on hold’ te zetten om mij te richten op mijn maatschappelijke carrière. Ik werk als Sales/Account Manager bij Talent-IT, een ICT sourcing bedrijf gelegen in Antwerpen. In die periode stond het werk mij jammer genoeg niet toe om alles te geven op korfbalgebied. Na 2 tussenseizoenen is de honger en de motivatie er terug om alles uit mezelf te halen.

Mijn eerste contact met GKV was zeer positief. Na een korte tussenstop vond ik het belangrijk om een club te kiezen waarvan de ambities overeenstemmen met die van mij. Dit vond ik terug bij GKV. Ik was onmiddellijk gecharmeerd door het warme onthaal, alsook het professionalisme dat de club nastreeft.  Ik kijk er dan ook enorm naar uit om successen te behalen met deze club.