Nieuwsarchief

UITNODIGING SPELREGELAVOND

Met ingang van het seizoen 2018 – 2019 is er de verplichting voor senioren om een spelregelbewijs te halen.
De werkgroep arbitrage van GKV Enomics wil jullie hierbij gaan ondersteunen zodat iedereen het felbegeerde spelregelbewijs kan halen.

In de komende weken zullen we meer info gaan geven over jij dit spelregelbewijs kan gaan halen. Alvast een tip en een mooie gelegenheid om te oefenen met spelregels; er is een speciale website www.korfbalmasterZ.nl . Hierop vind je uitleg en oefeningen om je spelregelkennis te testen. Kijk alvast op deze site en doe een paar oefen toetsten. In de volgende Konvo komt meer informatie.

Wat gaan we als eerste doen?

Er wordt een spelregelavond georganiseerd. Dit is een mooie gelegenheid om te oefenen met de spelregels. Om jullie maximaal te ondersteunen in het behalen van dit spelregelbewijs nodigen we je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Natuurlijk is deze avond niet alleen voor senioren leden. Ook junioren, trainers, coaches en overige leden zijn welkom deze avond. Misschien ben je een trouwe supporter of ouder en wil je meer weten over de spelregels, noteer dan deze datum en voel je welkom. Opgeven hoeft niet. We gaan uit van een volle kantine!

Deze avond hebben we een speciale gast. Eén van de top scheidsrechters, Marco van de Lucht, komt naar GKV om uitleg te geven en al jullie vragen te beantwoorden. Hij is wekelijks actief in de Korfbal League en daarnaast is hij IKF scheidsrechter. Dit betekend dat hij ook internationaal actief is.

DATUM:              17 mei

Locatie:               Kantine GKV Enomics

Aanvang:            20.00 uur